Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tarkett presenteert vijf nieuwe collecties

Tarkett heeft in samenwerking met Note Design Studio een collectie ontwikkeld die deze week op Design District gepresenteerd wordt. Het gaat hierbij om de iQ Surface.
Een nieuwe collectie homogene vinylvloeren met terazzo effect werd eerder gepresenteerd op de Milan Design Week 2019 in de vorm van de installatie Formations. De vinylcollectie is bedoeld om creativiteit in design en architectuur toegankelijk te maken en het potentieel van de vinylvloerenreeks, te vergroten. Een echte eye catcher zijn de iconische MeToo puppies van Magis, die voor de gelegenheid zijn bekleed met iQ Surface.

Ook wordt de nieuwste aanwinst van Tarkett, de DESSO Human Fascination collectie, getoond. Met als inspiratie de diversiteit van de natuur en haar kwetsbaarheid. Van verraderlijk vulkanisch terrein tot een levendig bloemenveld, de Human Fascination tapijttegelcollecties zijn ontworpen om de schoonheid van het buitenleven naar binnen te brengen. Dit diende ook als basis voor de presentatie van Tarkett op Design District.

Om de mogelijkheden van iQ Surface te benadrukken en de inspiratie van Human Fascination te tonen, heeft Tarkett Art Director Florian Bougault zich voor de presentatie laten inspireren door een door de mens gemaakt natuurlijk landschap: een terrasvormig rijstveld. De presentatie liet de krachtige en artistieke uitdrukking van iQ Surface zowel verticaal als horizontaal zien en toonde de ware inspiratie achter de vier collecties Human Fascination tapijttegels: Arable, Breccia, Granite en Flores.

Design District beleeft vandaag zijn laatste dag en is nog te bezoeken  tot 17.00 uur. Vrijdag zijn naast professionals ook studenten en particulieren van harte welkom.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: