"In elke setting brengt het een andere sfeer in huis"

5x leer in je interieur

Leer is ontzettend mooi en sfeervol materiaal dat je overal in je huis kunt verwerken. Van de slaapkamer tot aan de woonkamer! De manier waarop je leer gebruikt, zorgt ook voor de uitstraling ervan. Dat maakt het zo leuk! In elke setting brengt leer weer een andere sfeer in jouw interieur.

Leer zorgt voor karakter
Het fijne van leer is dat het door de tijd heen alleen maar mooier wordt. Door de gebruikssporen gaat het leer leven wat zorgt voor een karakteristieke look. Geen item van leer is hierdoor hetzelfde! Kortom, vanaf de aankoop van jouw leren item voor je interieur ga je er door de jaren heen alleen nog maar meer van genieten. Hoe doorleefder jouw bank, hoe beter!

Het trekt meteen de aandacht
Doordat leer opvallend materiaal is, trekt het meteen de aandacht in een interieur. Het is daarom belangrijk dat je leer goed verwerkt in je interieur, je kunt er namelijk veel verschillende looks mee creëren! Als je jouw interieur een stoere look wil geven, kun je het in de details gaan zoeken zoals een poef of handgrepen van een keukenkastje. Tegenwoordig heb je ook nog hele leuke leren plankendragers. De opties zijn dus eindeloos. Wil je gaan voor een chique look? Schaf dan een grote gave leren bank aan.

Leer is heel stijlvol
Mocht je een grote woonkamer hebben en van de uitstraling van een New Yorkse loft houden, dan maakt leer het helemaal compleet. In een loft zie je vaak steen, beton en staal. Deze gaan alle drie erg goed samen met leer. Kies voor een leren bank of stoelen in de kleur cognac, een klassieker waar je niet mee de mist in kunt gaan. Leren meubels hebben een stoere en stijlvolle look, maar tegelijkertijd ook een  warme uitstraling die een brengt een huiselijke sfeer met zich meebrengt.

Ton sur ton-interieur
Bij een  Ton sur ton-interieur kies je een kleurenpalet dat bestaat uit één kleur, in verschillende tinten. Vervolgens wordt er contrast gecreëerd met materialen en donkere en lichte kleuren. Het is misschien een gewaagde keuze, maar als je dit goed doet heel erg gaaf! Dit is ook erg leuk om te doen met leer, want leer zorgt voor mooie contrasten. Kies de kleur bruin of cognac! Je kunt je raamdecoratie in huis hier ook op aanpassen. Mooie goedkope gordijnen in een beige tint of juist houten jaloezieën! Zo kun je jouw raamdecoratie op maat goed laten matchen en komen je leren items mooier uit in je interieur.

Meer informatie:
Veneta BV
Schrevenweg 14
8024 HA ZWOLLE
www.veneta.com
info@veneta.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven