Introductie ongelimiteerde kleur- en afwerkingsmogelijkheden

Skygate CEO Paul de Nooy: "Zo zorgen we voor oneindige flexibiliteit in de afwerking"

Skygate presenteert op Design District, een vakevenement voor interieurdesign dat op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvindt, de nieuwste ontwikkeling in stalen binnendeuren en -panelen: Skygate Jackets. Deze innovatie biedt ongelimiteerde kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Van leer, velours en diverse stoffen tot carbon, noten- en andere houtsoorten, of zelfs eigen prints.

Anne-Marleen en Paul de Nooy van het Nederlandse merk Skygate.

Eerder introduceerde het Nederlandse bedrijf met Skygate ‘Originals’ de eerste betaalbare echt stalen binnendeuren en -panelen. Hierop volgde in 2018 de Skygate ‘Edel’ lijn in brons en messing. Met ‘Jackets’ maakt Skygate het nu ook mogelijk om de stalen deuren en panelen een volledig eigen look - of in de toekomst een make-over te geven.“Met speciale folies kunnen we in alle kleuren en materiaal-afwerkingen voorzien. Zo zorgen we nu naast betaalbaarheid met echt staal ook voor oneindige flexibiliteit in de afwerking naar de toekomst en daarmee duurzaam gebruik. Een Skygate deur gaat zo een leven lang mee", aldus Skygate CEO Paul de Nooy.Oorsprong

Inspiratiebronnen bij deze innovatie waren bouwprojecten in Azië: “In oude tijden werden de gebouwen in Azië altijd in hout opgetrokken en afgewerkt. Vanwege de kwetsbaarheid en het brandgevaar bij aardbevingen gebeurt dit tegenwoordig veelal in staal. De wens om de gebouwen in traditionele (Aziatische) stijl te ontwikkelen en af te werken is destijds de basis geweest voor het ontwikkelen van een folie-techniek in bijzondere afwerkingen die niet van de echte traditionele materialen te onderscheiden zijn. In Europa kent men deze techniek met name als het ‘wrappen’ en wordt het meest toegepast bij auto’s, treinen en vliegtuigen.

Echt stalen deuren
De echt stalen binnendeuren en -panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en in meerdere gangbare standaard maten beschikbaar. Stijlvol en betaalbaar. Deze oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl en in de Skygate-showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Vanaf september kunnen particuliere klanten hun Skygate Jackets online configureren op www.skygate.nl. Hierbij is bovendien keuze uit verschillende glas varianten.

Meer informatie
Skygate
Energiestraat 7
1411 AN Naarden
+31 (0)85 027 0064
annemarleen@skygate.nl
www.skygate.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven