Roestvrijstalen BORA Tepan laat het grillseizoen het hele jaar doorlopen

De BORA Tepan roestvrijstalen grill van zuiver roestvrij staal is de  oplossing om ook in de winter een vleugje zomer tevoorschijn te toveren in de keuken. Het grillseizoen loopt zo het hele jaar door.

De volle BORA Tepan roestvrijstalen grill bestaat uit een doorlopende plaat van diepgetrokken en geborsteld roestvrij staal (Classic 6 mm, Professional 4 mm). Op het extra diepe kookveld (54 cm) kunnen acht steaks tegelijk liggen en het prestatievermogen is zo groot dat de stukken aan de buitenkant goed aanbraden maar binnenin nog zachtroze zijn. 

Bij BORA Professional zijn er twee kookzones in de volle grill geïntegreerd. Er is sprake van een gelijkmatige temperatuurverdeling en men kan opwarmen tot 250°C in minder dan vijf minuten. De twee grillzones kunnen afzonderlijk van elkaar worden geregeld en zijn dus ook ideaal voor kleinere groepen.

De grillplaat is gemaakt van één enkel stuk roestvrij staal en heeft dus geen voegen. Daardoor wordt de warmte perfect geaccumuleerd en verdeeld. Grote stukken vlees of vis worden gelijkmatig bruin en zijn heerlijk sappig en smaakvol als ze op de tafel belanden. 

Het schoonmaken van de BORA Tepan roestvrijstalen grill is kinderspel: gewoon even na het braden een glas water of ijsblokje op het hete oppervlak doen, de restjes wegschrapen en klaar is Kees. Dankzij de afgeronde binnenhoeken kunnen zelfs de kleinste restjes moeiteloos worden verwijderd. Voeg daarbij de krachtige, gepatenteerde kookveldafzuigsystemen van BORA, die wasem en geurtjes rechtstreeks bij het kookveld afzuigen, en u kunt zich zonder wroeging op een heus grillfestijn verheugen. Vet- en geurdeeltjes kunnen zich immers niet in huis verspreiden.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven