Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gefabriceerd van duurzaam hout uit goed beheerde bossen

"Met eigentijdse tuinmeubelen van teak creëer je het vakantiegevoel"

"Voor duurzaamheid gecombineerd met een natuurlijke en luxueuze uitstraling is teak een schitterend product. Daar weten we van  Annapart Teak Outdoor alles van. Onze prachtige teakhouten tuinmeubelen van Annapart zijn uniek en een sieraad in iedere tuin. De buitenmeubelen worden sinds 1992 vervaardigd in eigen fabriek in IndonesiĆ«, hebben uitsluitend de hoogste kwaliteit en dat zie je. Duurzame teakmeubelen met alle zorg en aandacht gemaakt, voor vele jarenlang plezier in uw tuin of op uw terras, zomer en winter", laat een woordvoerder weten.

"Voor iedereen die het speciale vakantiegevoel met luxe tuinmeubelen in eigen tuin wil creƫren, is bij Annapart aan het juiste adres. De uitgebreide collectie is er in vele stijlen; van elegant tot stoer en van klassiek tot eigentijds. Teakhouten luxe picknicksets, stapelstoelen, luxe lounge-dinersets, daybeds, tuinbanken, alles met sterke weerbestendige kussens. De tuinmeubelen worden gemaakt van duurzaam gecertificeerd teakhout uit goed beheerde bossen, van bomen van meer dan 40 jaar oud. Dit geeft de meubels een solide en mooie uitstraling. Het volledige proces van boom tot levering bij de klant is in eigen beheer van Annapart."

Annapart Teak Outdoor heeft een sfeervolle showroom in Schellinkhout, waar een landelijke beleving op de bezoeker wacht. In de binnen- en buitenshowroom kan men rustig een uurtje vertoeven en de meubels uitproberen. Een ieder kan zich laten inspireren door eigenaren Klaas en Annemieke, die graag meedenken over de perfecte lounge, diner of relaxhoek in je tuin. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen zij ieder terras voorzien van de mooiste teak tuinmeubelen.

Annapart is geopend van donderdag t/m zaterdag. Alle andere dagen op afspraak. De showroom van Annapart is te vinden aan de Dorpsweg 95 in Schellinkhout.

Meer informatie:
Annapart
info@annapart.com 
www.annapart.com 

Publicatiedatum: