Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overname leidt tot samenwerkingsverband onder nieuwe naam

MDF Italia neemt ontwerpbureau over

MDF Italia heeft Acerbis overgenomen. Naast het merk Acerbis heeft MDF Italia nu ook de beschikking over de sales-afdeling en de collectie die bij het merk horen. Acerbis is een Italiaans ontwerpbureau met een lange geschiedenis. Onder de leiding van Enrico Acerbis heeft de studio onlangs zijn identiteit vernieuwd.

Voor beide bedrijven is het doel van de overname om nieuwe markten in het buitenland aan te boren. MDF Italia beschikt over een uitgebreid distributienetwerk en is dankzij een gestructureerde organisatie al langere tijd internationaal actief.

Acerbis is gericht op het hogere marktsegment met collecties van grote namen als Vico Magistretti, Gianfranco Frattini, Giotto Stoppino en Massimo Vignelli. Daarnaast heeft het merk ook moderne creaties van jongere ontwerpers.

Net als MDF Italia richt Acerbis op eenvoud, technologische innovatie en experimenten in ontwerpen. Ondanks deze overeenkomst zal na de overname Acerbis als zelfstandige entiteit verder blijven opereren. Enrico Acerbis zal actief blijven als ambassadeur van het eigen merk.

De overname leidt verder onder andere tot een nieuw samenwerkingsverband onder de naam Acerbis e Cassina. Daarnaast zullen bezoekers van de showroom van MDF Italia in Milaan vanaf nu hier ook de creaties van Acerbis kunnen zien.

Meer informatie:
MDF Italia
www.mdfitalia.com 

Publicatiedatum: