Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opbrengst bestemd voor onderzoek naar de oorzaak van ALS

Team Auping fietst ruim € 117.000 bij elkaar

Na maandenlang trainen heeft Team Auping, dat uit 50 teamleden bestaat, afgelopen week in Zuid-Frankrijk de Mont Ventoux beklommen om samen zoveel mogelijk geld op de halen voor onderzoek naar de oorzaak van ALS.

"Want een wereld zonder deze zeer ernstige aandoening, daar dromen we allemaal van. Terug van dit grote avontuur kunnen we spreken van een indrukwekkend succes. Het was een geweldige persoonlijke uitdaging om al fietsend of (hard)lopend deze berg te bedwingen. En we hebben de Mont Ventoux voor één dag Auping blauw weten te kleuren. Maar het allerbelangrijkste is dat het team gezamenlijk héél véél geld heeft weten op te halen voor ALS. De teller staat momenteel op € 117.236, een fantastisch bedrag en er komen nog steeds donaties binnen.
Namens geheel Team Auping zeggen we hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Samen ergens voor gaan verbroedert. Samen trappen we ALS de wereld uit", laat een woordvoerder weten.

Meer informatie: www.tourduals.nl

Publicatiedatum: