Zuiver BV lanceert vierde interieurcollectie

"Bold Monkey is Richard Halberstadts persoonlijke design speeltuin"

Zuiver BV presenteert een nieuwe interieurcollectie: Bold Monkey. Deze is van de hand van "een team van Nederlandse liefhebbers van interieurinrichting, met een voorliefde voor dingen die net een tikkie anders zijn. Onder leiding van Richard Halberstadt, die al meer dan 20 jaar in de business zit. Hij is een van de eigenaren en ontwerpers van Zuiver BV. Bold Monkey is Richard Halberstadts persoonlijke design speeltuin."

Bold Monkey wil anders dan anders zijn. "Stel dat je opzoek bent naar echt iets unieks voor je interieur. Iets wat je vrienden niet hebben. Een meubelstuk dat gegarandeerd de aandacht trekt zodra je gasten binnenkomen, zonder dat je hier de bank voor hoeft te beroven?
Bij Bold Monkey doen wij het net een tikkeltje anders, wij ontwerpen ‘collectibles’. Verzamelstukken die niets liever doen dan in het middelpunt staan. Je kans om iets in huis te hebben zonder dat je het overal tegenkomt. We starten met een collectie van 35 producten en zullen het aanbod regelmatig aanvullen", meldt Zuiver BV. De consumentenprijzen variëren van € 59 tot € 1699.

In een artikel meldt Zuiver BV dat Bold Monkey vanaf vandaag de huizen van designliefhebbers gaat veroveren. "Het is ons streven om de grenzen van de smaak uit te dagen. Meubilair voor iedereen die jong (gebleven) is. We zien onszelf graag als extravagant met net even wat extra's. Liefhebbers van design die altijd gaan voor uniek in plaats van uniform. Zie ons als de maximalisten van de interieurwereld." 

Limited Editions
Bold Monkey heeft ook meubelstukken in gelimiteerde oplagen. "Afhankelijk van het meubelstuk zal het aantal worden beperkt. We bijten het spits af met Dope as Hell salontafel (zie foto)."
Een gloednieuwe online brand shop opent vandaag de deuren. Vooralsnog wordt 'alleen' in de Benelux geleverd, maar dit is slechts het begin, aldus een woordvoerder van Zuiver BV. Binnen 2 a  werkdagen worden bestellingen thuis bij de consument geleverd. "En je vindt ons al in de boldest interieurwinkels in heel Europa." 

Meer informatie:
Zuiver BV
+31(0)75 6146020 
info@zuiver.com
www.zuiver.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven