FritsJurgens ontvangt Duitse Innovatie Award

FritsJurgens System M is beloond met de Duitse Innovation Award 2019 in de categorie Building & Elements. Volgens de jury voegt het scharnierscharnier System M een nieuwe dimensie toe aan de draaideur door ultieme soepelheid te creëren: de draaideur opent en sluit in één vloeiende beweging.

FritsJurgens gelooft in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie. FritsJurgens' draaideur heeft een draagvermogen van maximaal 500 kg en is geschikt voor elk type draaideur met een minimale dikte van 40 mm.

Onder de Duitse Innovation Award is FritsJurgens ook beloond met de Iconic Innovative Interior Award 2019, IF Design Award 2019 en Red Dot Design Award 2019.

Dit zijn allemaal welkomsymbolen van waardering voor een productontwerp, dat volgens de Duitse Design Council " tot in het kleinste detail overtuigend is en zichtbaar bijdraagt ​​aan de wereld van design.”

Meer informatie:
FritsJurgens
www.fritsjurgens.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.