Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De overname versterkt het aanbod van Hunter Douglas"

Luxaflex neemt zonweringsspecialist over

Hunter Douglas, fabrikant van raambekleding (Luxaflex) en architecturale producten, heeft een toonaangevende Europese fabrikant van zon- en insectenwerende stoffen (voor zowel woningen als auto's) overgenomen.

Het gaat hierbij om Copaco Screenweavers, gevestigd in Bavikhove (BelgiĆ«). Het bedrijf had in 2018 een omzet van 25 miljoen euro en biedt werk aan 125 mensen. Het bedrijf zal zelfstandig blijven opereren onder het huidige management. "De overname versterkt het aanbod van Hunter Douglas voor zonweringsproducten, een aanvulling op de bestaande programma's van Mermet en Helioscreen", laat een woordvoerder weten.

Copaco Screenweavers is begonnen als een familiebedrijf en werd opgericht in 1958 in Belgiƫ. "Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de toonaangevende Europese producent van zonneschermdoeken en insectenhorren. We zijn uitgerust met een technologisch geavanceerd productiesysteem en hebben jarenlange ervaring onder onze riem."

Meer informatie: www.hunterdouglasgroup.com

Publicatiedatum: