Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Met deze serie wordt een totaal nieuw segment toegevoegd'

Jess lanceert outdoor collectie op Design District

Tijdens het vakevenement voor interieurdesign in Nederland, Design District, presenteert Jess een verrassende nieuwe collectie: Earl Outdoor. Inderdaad, designmeubelen voor buiten, waarmee de sfeer van binnen kan doorlopen naar het terras. 

Met de outdoor-collectie voegt Jess een heel nieuw segment toe, in de kenmerkende hoge kwaliteit waarmee dit Nederlandse, gerenommeerde bedrijf groot geworden is. Directeur Jess, Maarten van de Goor: “We zijn heel blij dat het ons gelukt is om voor deze serie dezelfde hoge normen te hanteren. De Earl Outdoor-serie is voorzien van een stalen onderframe met een UV-bestendige poedercoating, verkrijgbaar in 3 RAL-kleuren. Het leer is voor de buitenmeubelen vervangen door hoogwaardige stoffen, die waterafstotend zijn en anti-schimmel. Het quick dry foam, genaamd Dryfeel, heeft een open-celstructuur, waardoor water- en vochtdamp snel en efficiënt afgevoerd kunnen worden. Om de meubelen in de
winter optimaal te kunnen beschermen, adviseren we een beschermhoes die we speciaal voor deze serie ontworpen hebben.”

Een unieke tuinbeleving
Buiten genieten van karakteristieke meubelen met een optimaal zitcomfort: met de Earl Outdoor-serie biedt Jess een unieke tuinbeleving. “De ambiance van binnen kan met de Earl Outdoor naadloos doorlopen naar het terras. Het wordt nog aangenamer om familie en vrienden in de tuin te ontvangen en samen bijzondere zomerse dagen door te brengen.”

Design District: sfeer proeven

Kom ook naar het vakevenement Design District op 5, 6 en 7 juni en laat je inspireren. Proef zelf de sfeer van de Earl Outdoor-serie van Jess, op stand V27.

Meer informatie:
Jess Design
www.jessdesign.com 

Publicatiedatum: