Stand Dutch Style bij Trends & Trade vernieuwd

Dutch Style, importeur en groothandel van home decor producten en accessoires, heeft een restyle doorgevoerd op de stand bij B2B inkoopcentrum Trend & Trade Venlo. 

Trends & Trade is een lifestyle-inkoopcentrum met een enorm aanbod dat is toegesneden op de retailer in woning-, cadeau- en tuinbranche en interieurprofessionals. Een groot inkoopcentrum waar Dutch Style en meer dan 180 andere exposanten hun eigen ruimte hebben.

Alle producten staan mooi geëtaleerd waardoor een goed beeld gegeven wordt van een deel van de Baroque Collectie van Dutch Style. De artikelen zijn gelijk aan te schaffen.

De collectie
De Baroque Collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland, worden zij geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Naast de Baroque stijl zal de collectie worden uitgebreid met Vintage en Brocante artikelen.

B2B webshop
In de B2B webshop van Dutch Style kan de klant 24/7 shoppen en de collectie online bekijken. Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad en direct leverbaar. De webshop wordt wekelijks gevuld met nieuwe artikelen. 

Klant worden
Om toegang te krijgen tot de webshop moet een online account aangemaakt worden. Nadat het formulier op de website is ingevuld, worden de gegevens handmatig gevalideerd. Binnen 48 uur ontvangt de klant een inlogcode om online te bestellen.

Showroom
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de ruime en fraai gedecoreerde showroom om de volledige Baroque Collection op uw gemak te bekijken en eventueel gelijk een bestelling te plaatsen. De showroom in Noordwijkerhout is op afspraak te bezoeken.

Meer informatie:
Dutch Style BV
De Vlashoven 39a
2211 WL Noordwijkerhout
+31 20 705 96 33
www.dutchstyle.eu
info@dutchstyle.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven