Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerper Tom De Vrieze: "Ik hou niet van te veel blabla"

Weltevree komt met slanke rvs tuindouche

Weltevree komt met ontwerp Serpentine, een elegante en slanke roestvrijstalen tuindouche, ideaal om af te koelen op een warme zomerdag. De tuindouche is ontworpen door designer Tom De Vrieze. Op een warme dag verlangde de Vrieze naar een manier om af te koelen in zijn eigen tuin. Toen bedacht Tom het ontwerp voor de Serpentine: een roestvrijstalen tuindouche met een praktisch ontwerp. Tom: "Ik hou niet van te veel blabla. Ik geef de voorkeur aan eenvoudige ontwerpen zoals de Serpentine. De vorm wordt tot een minimum beperkt, een zekere logica: vorm volgt functie. Dit resulteerde in een bijna art-deco-look." 

De Serpentine is licht van gewicht, neemt weinig ruimte in en kan gemakkelijk worden verplaatst. Alles wat nodig is, is een tuinslang om aan te sluiten en de douche is klaar voor gebruik. De tuindouche heeft geen douchebak, al het water dat gebruikt wordt, stroomt gelijk de aarde weer in.De Serpentine is oorspronkelijk ontworpen in 2005 en maakte vroeger deel uit van de Extremis-collectie. Het is opnieuw ontworpen voor Weltevree.

Weltevree is in 2007 opgericht door designer en ondernemer Floris Schoonderbeek. Het team van Weltevree ontwikkelt inventieve producten in samenwerking met ontwerpers en uitvinders, zowel met gevestigde namen als opkomende talenten. Het kantoor van Weltevree bevindt zich in Amersfoort.

Meer informatie:
Weltevree
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort
info@weltevree.nl
www.weltevree.eu

Publicatiedatum: