Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilverstad breidt Home Collectie uit met kandelaren en woonaccessoires

Zilverstad heeft een uitgebreide Home Collectie voor een sfeervol gedekte tafel. "Kandelaren maken de tafel echt compleet en zijn weer helemaal hip. Ze brengen sfeer en gezelligheid. Zilverstad heeft een ruim assortiment aan kandelaren en woonaccessoires voor elke gelegenheid en interieurstijl", vertelt een woordvoerder.

Klassiek
Met de Monte collectie wil het merk een klassieke sfeer neerzetten met een moderne touch. De rvs collectie is ontworpen door jonge designers van puik en bestaat onder andere uit kandelaren en een windlicht.

Stoer en robuust
De Solido collectie is bedoeld voor de stoere en industriƫle inrichting. Gemaakt van beton wat met de combinatie van kaarsen sfeer geeft.

Interieur met een twist
Een typisch staaltje Dutch Design met strakke vormen en fijne materialen: dat is de Oblique collectie. "Elk product heeft een unieke twist, zoals de schuine hoeken van de kandelaren. De materialen roestvrijstaal, glas en sandstone resin combineren bij elkaar.

Verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad maakt het allemaal. Vroeger vanuit de ambachtsstad Schoonhoven en sinds 2009 als onderdeel van de Bredemeijer Group. 

Meer informatie:
Zilverstad
info@bredemeijergroup.com
www.zilverstad.nl
 
 

Publicatiedatum: