'Klanten willen 24/7 toegang hebben tot informatie en producten'

JASNO introduceert online configurator

JASNO, producent en leverancier van maatwerk raamdecoratie, lanceert een webshop met 3D configurator. Het is nu mogelijk om JASNO folds (vouwgordijnen), swings (verticale lamellen), blinds (jaloezieën) of dakraam shutters in 3D samen te stellen in de nieuwe online configurator. De klant kan de gewenste maten, kleuren en opties invullen en direct zien hoe het product eruit komt te zien. 

  
Beleving staat voorop
"De webshop is een zeer belangrijk instrument om de consument te kunnen bereiken, zonder de beleving uit het oog te verliezen", aldus directeur Simon Sants. “Consumenten denken niet meer in termen van winkelopeningstijden. Ze willen 24/7 toegang hebben tot informatie, producten  kunnen samenstellen en kopen. Met onze configurator kun je JASNO maatwerk raamdecoratieproducten naar wens samenstellen én zien hoe het past in een interieur.”De geconfigureerde producten zijn rechtstreeks via de webshop te bestellen en zelf te monteren. Maar het is ook mogelijk de configuratie op te slaan, met een dealer te delen en het inmeten en monteren aan een professional over te laten. "Hiermee bepaal je zelf de gewenste mate van service, op het moment dat het jou uitkomt. Op deze manier kunnen we samen met onze dealers de consument optimaal bedienen met JASNO raamdecoratie", vervolgt Sants.

Recentelijk nog lanceerde JASNO een compleet nieuwe collectie shutters en jaloezieën. Sants: “Achter de schermen blijven we continue doorontwikkelen en verbeteren. Hiermee zijn we in staat om blijvend in te spelen op de wensen en behoeften van de hedendaagse consument.”
 
Meer informatie:
JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel
info@jasno.com
www.jasno.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven