Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Glanzende sorbetroze cocktailtafel tot klaverblauwe familiebank

Binnenkijken in de woning van Elton John

Elton John woont met zijn echtgenoot en kinderen in een moderne woning in Beverly Hills met adembenemende uitzichten. De woning werd uitgezocht om een comfortabele basis aan de Westkust te creëren voor Elton en zijn gezin.
Ze wilden een plek waar hun kinderen zich vrij konden bewegen en toegang hadden tot een voor- en achtertuin en wat frisse lucht. De woning staat in Trousdale Estates, een wijk die beroemd is om zijn mid-eeuwse architectuur. 

De woning wordt gekenmerkt door open woon- en eetruimten die van nature uitmonden in een grote woonkeuken. De woning werd gemoderniseerd met verlichting en hardware, een hypermodern geluidssysteem werd geïnstalleerd, en de ramen vervangen door UV-bestendig glas. Zoals met alle huizen van het paar - zij bezitten ook huizen in Atlanta, Londen, Windsor, Nice en Venetië, draait alles om kunst, volgens John. In de woning prijken dan ook belangrijke stukken zoals schilderijen van Keith Haring, Damien Hirst en Philip Taaffe tot een groep van Richard Caldicott's levendige foto's van Tupperware. De caleidoscopische digitale druk van Jeremy Blake die in de woonkamer hangt diende als een soort sjabloon voor kleuren die in de openbare ruimtes van het huis werden gebruikt, zichtbaar in alles van de glanzende sorbetroze cocktailtafel tot de klaverblauwe familiebank tot de koningsblauwe Paul Evans eetkamerstoelen.

Bekijk hier meer foto's.