Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Bed opent 17e filiaal in België

Beter Beter heeft in België het 17e filiaal geopend. Deze is te vinden in Brugge, aan de Maalsesteenweg 324a. De beddenzaak is gehuisvest op een winkelplein waar ook vestigingen zijn te vinden van Blokker, Action en Kruidvat. In de modern ingerichte beddenspeciaalzaak worden de eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus verkocht. Daarnaast merken zoals Beka en M Line.

Beter Bed heeft een sterk wisselend eerste kwartaal achter de rug. In de eerste drie maanden van 2019 daalde de omzet met 10,5 procent tot 97,5 miljoen euro. Winkelsluitingen niet meegerekend, was de omzetdaling een kleine 3 procent. Hoeveel winst Beter Bed heeft gedraaid, dan maakt het winkelbedrijf niet bekend.

Positief is dat de beddenverkoper de orderinstroom in België, Nederland en Luxemburg (de Benelux) met 6,8 procent zag toenemen. In Nederland en België bedroeg de omzet 44 miljoen euro, nagenoeg hetzelfde als in 2018.

Het lopende kwartaal ziet er goed uit. Volgens Beter Bed is het orderboek veel beter gevuld dan een jaar geleden. Ook de online verkopen nemen toe. In Zweden groeide de omzet zelfs met 18% tot net geen zes miljoen euro.

Meer informatie:
Beter Bed
info@beterbed.nl 
www.beterbed.nl