Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Eenvoudig te reinigen, zowel in de zon als in de sneeuw"

Guiño komt met bank Vago voor binnen en buiten

Guiño Outdoor Furniture introduceert een hoekbank die naar eigen zeggen vooral geschikt is voor de projectmarkt. De hoekbank genaamd Vago is geschikt als binnen- en buitenmeubel. Vago is een combinatie van traditioneel handwerk, gecombineerd met Polymeer technologie materialen. 

Het meubilair heeft een strakke uitstraling en is onder andere gemaakt van Puaplus materiaal wat veel voordelen qua onderhouds- en gebruiksgemak heeft. De banken zijn milieuvriendelijk, licht van gewicht, duurzaam en eenvoudig te reinigen, zowel in de zon als in de sneeuw.

Het meubilair is onder andere geschikt voor horeca, wellness-centra, klinieken, wachtkamers en voor in de tuin. Standaard is de collectie  verkrijgbaar in mosgroen of leemkleur, met een antracietgrijs aluminium frame. Het zitmeubel bestaat uit vijf losse delen en kan dus op verschillende manieren opgesteld worden.

Meer informatie:
Guiño
info@guino.eu
www.guino.eu

Publicatiedatum: