Robin Punt is op zoek naar dealers voor lampencollectie

Nieuw verlichtingsconcept Villeroy & Boch Lights: Thuis is toch het mooiste

Sinds een aantal jaar werkt Sompex GmbH samen met Villeroy & Boch aan een nieuwe verlichtingscollectie. "Voor het komende seizoen 2019-2020 hebben we een nieuw concept ontwikkeld: Villeroy & Boch Lights: Thuis is toch het mooiste", laat Robin Punt van Sompex verheugd weten.

Voor het jaar 2019-2020 komt Villeroy & Boch met mooie verlichting voor de woon-, eet- en slaapkamer om zo de mogelijkheid te creëren het huis gezellig te maken en smaakvol in te richten.
"De vloer-, tafel- en hanglampen van Villeroy & Boch passen in de huidige trend van strak, design en glas en maken het interieur van vandaag de dag compleet", weet Robin. "Villeroy & Boch biedt daarom nu een gecoördineerd merklevend concept van mooie verlichting aan. 
Belangstellenden vinden daarom een nieuw assortiment naast de traditionele keramieke designverlichting: een moderne en tijdloos elegante verlichtingslijn", vat hij het mooi samen.

"Onze lampen zijn van hoge kwaliteit in speciale accenten", gaat hij verder, "zoals klanten van Villeroy & Boch en Sompex dat mogen verwachten.
Door de grote keuze aan vloer-, tafel- en hanglampen in verschillende kleuren en stijlen biedt het assortiment voor elke smaak het juiste licht. Subtiele ontwerpelementen, hoogwaardige materialen en een uitstekende kwaliteit maakt de verlichting van Villeroy & Boch iets heel bijzonders", vindt Robin. "Klanten moeten zelf de hele variëteit aan lampen ervaren. Ik zou tegen ze willen zeggen: laat je fascineren!"

Innovatief design
Villeroy & Boch staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en uitzonderlijke kwaliteit. Op basis van deze traditie ontwikkelt dit wereldmerk producten en concepten die de woonomgevingen van vandaag vormen. En hoe slaagt dit merk erin om weer een supermooie collectie voor 2019 -2020 samen te stellen!

Villeroy & Boch is in staan om hun identiteit te behouden, terwijl ze  toch gelijke tred houden met de huidige tijd. "Er zijn maar een paar bedrijven in de wereld die op een 270 jaar lange weg naar succes kan terugkijken. Wat in 1748 met een klein aardewerk fabriekje in de Fransen Audun-le-Tiche begon is vandaag de dag een van toonaangevende wereldmerken geworden. Villeroy & Boch is in de loop van de afgelopen eeuwen wereldwijd succesvol geweest. Sinds de oprichting is het niet alleen een bekend bedrijf van keramische, bad & welnessprodukten maar ook heeft men een internationale lifestylemerk ontwikkeld", legt Robin uit. "Reeds 270 jaar bedrijfsgeschiedenis. 14 verschillende productielocaties in Europa, Mexico en Thailand. En vanuit het hoofdkantoor in Mettlach (Duitsland) wordt alles gecontroleerd.

Dealers gezocht
De collectie's van Sompex GMBH en Villeroy & Boch Lights wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Robin Punt. De showroom waar Robin deze beide collectie's laat zien bevindt zich in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Interesse om dealer te worden? Maak een afspraak via 06 53 419 444 of mail naar robin@tijdpunt.nl

Meer informatie:
Sompex
De Woonindustrie
Showroom nummer 2C047
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
info@tijdpunt.nl
www.sompex.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven