Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huisshow Passe Partout aangekleed door HAANS Lifestyle

"Het is een echt feest om onze producten op deze inspirerende locatie te kunnen bezichtigen"

Op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 juni houdt Passe Partout zijn jaarlijkse huisshow. Deze vindt plaats in het gebouw Kunst aan de Stroom (KAS) aan de Wandeldijk 32 in Antwerpen (op de Linkeroever, aan het strand van St. Anneke). HAANS Lifestyle BV uit Tilburg zal het driedaagse evenement aankleden c.q. decoreren. Belangstellenden die de show willen komen bezichtigen, moeten zich vooraf aanmelden via Events Passepartout nv.

De huisshow vindt plaats in KAS aan de Wandeldijk 32 in Antwerpen.

Het bedrijf Passe-Partout is van Dirk Steenbeke. Hij waagde in september 1998 de stap om voor zichzelf te beginnen en bescheiden dat hij was, maakte hij de keuze om dit samen te doen met enkele vennoten. Het was een jeuddroom die uitkwam, om je eigen vleugels uit te slaan en je ding te kunnen doen. Nu, na 20 jaar, is die droom ondertussen uitgegroeid naar een missie: zorgen dat mensen genieten van je producten die je op de markt zet, zorgen dat ze nog meer van hun qualitytime in huiselijke kring kunnen genieten…"

"We zijn gestart met 13 mensen in een (huur)productiehal van 1000 m2, toen met vijf modellen. Anno 2019 hebben we 30.000 m2 productiehallen waar 250 mensen te werk gesteld zijn, en een designcenter van 3000 m2 met een 30-tal mensen die dagelijks werken in het ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe modellen."

"We exporteren ondertussen naar meer dan 20 landen met de Benelux, Duitsland en Frankrijk als grootste afzetmarkt", vervolgt Dirk. "We werken met interne en externe Belgische en Nederlandse ontwerpers en ontwikkelen alles in eigen beheer. We werken er dagelijks aan om het onze dealers zo gemakkelijk mogelijk te maken en proberen steeds in te spelen in de steeds variërende wensen van de consument. Dit doen we steeds met respect voor al onze stakeholders: onze eigen medewerkers, onze klanten, hun klanten en al onze toeleveranciers. Het zit in onze DNA om het goed te willen doen voor de markt en onze klanten. Respect voor mens en natuur."

"We zullen waarschijnlijk nooit de grootste en de beste worden… maar we werken er verdomd hard aan", zegt hij met een knipoog. 

De huisshow die zondag 2 juni begint en tot en met dinsdag 4 juni duurt, wordt een unieke presentatie mede dankzij Haans Lifestyle. Of, zoals het op de uitnodiging staat: een echt feest om de producten op deze inspirerende locatie te kunnen bezichtigen. 

HAANS Lifestyle ontwerpt en importeert exclusieve decoratieve producten, verlichting, kussens, windlichten, objecten, met een passie voor handicraft. Zo worden de producten allemaal nog met de hand vervaardigd, van Azië, Oost- Europa en zelfs in Nederland.

Meer informatie:
Passe Partout 
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse (Belgium)
info@passepartoutnv.be
www.events-passepartoutnv.be

HAANS Lifestyle 
Maidstone 24 
5026 SK Tilburg 
+31 13 594 7947
info@haanslifestyle.com 
www.haans.com