Vakbladen Meubel+ en Parketblad overgenomen

De vakbladen Meubel+ en Parketblad zijn per 1 mei 2019 overgenomen. Deze titels werden tot dan uitgegeven door de crossmediale uitgeverij Vakbladen.com.

Meubel+ ontstond in oktober 2018 na een ingrijpende aanpassing van de producten uit het wooncluster, dat een jaar eerder van Uitgeverij Lakerveld was overgenomen. Uitgangspunt daarbij was de huidige mediaconsumptie, waarbij gebruikers voor de actualiteit digitale media raadplegen.

Het wekelijks verschijnende vakblad Meubel, het vakblad Slapen, Home & Living en het Tijdschrift voor de Woninginrichter werden samengevoegd tot één moderne interieurglossy voor de interieurprofessional, Meubel+. Daarnaast werd een nieuwe website geïntroduceerd met dagelijks actuele informatie uit de interieurbranche. Het Parketblad werd gerestyled, maar bleef als standalone titel bestaan, omdat het zo’n unieke positie heeft in de nichemarkt van parketteurs.

Sanders Media uit Weert heeft Meubel+ en Parketblad overgenomen. De koop past in de strategieën van beide uitgeverijen. Sanders Media is uitgever van de titels Interieurbouw, Bouw & Renovatie, SGA Schilder, Glas en Afbouw en Tuinvak. De makers van Meubel+ en Parketblad zullen in het algemeen verbonden blijven aan de titels, aldus Nederlands Medianieuws.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.