Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Im- en export vond vroeger aan de keukentafel plaats"

Nieuwe pand Housevitamin officieel geopend

Het nieuwe pand van Housevitamin in Alkmaar is officieel geopend. Het team van Housevitamin zit naar eigen zeggen al een tijdje als een koning in Alkmaar en daar wilden ze graag samen met haar klanten/vrienden en familie op proosten.

"Op enig moment werden Thomas en Mischa zittend op een pallet met een heftruck de lucht in getild om iedereen welkom te heten en te speechen. Er werden herinneringen opgehaald, zo vertelden zij dat de im- en export vroeger aan de keukentafel in Amsterdam plaatsvond, maar dat dat na de komst van hun oudste kind niet meer zo handig was. Mischa legde ook uit waarom de opening eigenlijk plaatsvond: een boot wordt gedoopt door een fles champagne stuk te gooien, maar dat zouden wij nooit doen, veel te zonde van de heerlijke drank", vertelt woordvoerster Elke de Jong van Housevitamin.


Thomas en Mischa met zoontje Storm die het lint mocht doorknippen.

In het Housevitamin pand bevinden zich een magazijn, showroom en kantoor. "De sfeer in het hele pand is op en top Housevitamin en vol inspiratie. In het magazijn worden alle orders ingepakt en verzendklaar gemaakt. Naast het magazijn is een showroom waar de collectie staat te stralen en waar klanten ontvangen worden. 
Vanuit het pand in Alkmaar gaat het Housevitamin team nog harder knallen en zullen er nog velen jaren de leukste, hipste en meest trendy items worden gecreƫerd", besluit Elke.

Meer informatie:
Housevitamin
Fluorietweg 18 B2
1812 RR Alkmaar
022-9507927
sales@housevitamin.com
www.housevitamin.com