Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collectie Moduleo vloeren: variërend van houtdessins tot steenpatronen

Moduleo is fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De collectie vloeren varieert van pure en uitgesproken houtdessins tot meer onderscheidende steendessins. Met een waaier aan kleuren, van licht tot donker en alles daar tussenin, is er voor ieder wat wils. 

"Een Moduleo designvloer voelt zacht aan onder je voeten. Dat maakt de PVC vloeren comfortabel. Omdat een Moduleo vloer over goede isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Ook zijn de vloeren voorzien van akoestisch comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum", laat een woordvoerder van Moduleo weten. 
Moduleo is een divisie van de IVC Group, fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van modulaire synthetische vloeren voor residentiƫle en professionele toepassingen. Alle ontwerpen worden gemaakt in een specifiek daarvoor gebouwde ecologische fabriek in Belgiƫ.

Meer informatie:
Moduleo
Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem
www.moduleo.com

Publicatiedatum: