Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse meubelbeurs nu ook in Sjanghai

Koelnmesse, de organisator van IMM Cologne, gaat in 2019 wederom een beurs voor interieurontwerp organiseren in Sjanghai. Onder de standhouders tijdens het evenement bevinden zich gerenommeerde merken uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Focus Media.  

Eerder werd in november 2018 de beurs IDD Shanghai gehouden. Aan de hand van het succes van deze beurs werd besloten ook in 2019 dit evenement te organiseren. Koelnmesse CEO Gerald Böse: “Als de organisator van een de belangrijkste evenementen voor interieurontwerp zijn we verheugd om de Chinese markt toegankelijk te maken voor merken uit Duitstalige landen. Het label “Made in Germany” is immens populair in China, dat een grote groep consumenten kent die goed op de hoogte is van interieurontwerp. We willen dit gegeven gebruiken als uitgangspunt voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse meubelsectoren en op deze manier contacten uitbreiden binnen China.”

IDD Shanghai wordt georganiseerd van 20 tot 22 november op de locatie 800 Show. 800 Show is een complex van oude fabriekshallen, die zich vlakbij het Shanghai Exhibition Centre bevindt. Het exclusieve evenement zal zich focussen op Duitse, Zwitserse en Oostenrijke meubelmerken voor Chinese ontwerpers, architecten, projectontwikkelaars en kritische eindconsumenten. Een aantal merken die aanwezig zullen zijn, zijn onder andere DEDON, DRAENERT, Jan Kath, Kettnaker, Rolf Benz, Schönbuch en Thonet. Net als vorig jaar zullen ook een aantal presentaties worden georganiseerd in samenwerking met Focus Media. 

Voor meer informatie zie www.idd-shanghai.com.

Publicatiedatum: