"De meubelstukken stralen nu net iets meer 2019 uit"

Slaapkamerweb vernieuwd kastenassortiment

Slaapkamerweb heeft haar kledingkasten aanbod vernieuwd. Het familiebedrijf is al ruim 35 jaar een begrip in Zutphen. Vanuit hun showroom verkopen zij slaapkamermeubels. Tien jaar geleden besloten zij om naast de winkel ook een webshop te beginnen.

Slaapkamerweb maakt onder andere kledingkasten op maat. Door middel van de ontwikkelde ‘kastentool’ kunnen klanten gemakkelijk online hun kledingkast volledig naar eigen wensen samenstellen. Het materiaal, de kleur, de afmetingen, de deurgrepen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En wanneer de buitenkant van de kast af is, kan ook nog de interne indeling aangepast worden.

Slaapkamerweb heeft het assortiment kasten onlangs vernieuwd. "De nieuwe kledingkasten hebben een kleine ‘upgrade’ gehad en zijn qua vormgeving en uitstraling nét wat verfijnder dan voorheen. De kasten stralen net iets meer 2019 uit. De klassieke draaideurkasten zijn uiteraard gebleven. Maar om nog beter in te kunnen spelen op de moderne trend zijn de collecties van de zweef- en schuifdeurkasten uitgebreid", zo laat een woordvoerder weten.

Meer informatie:
Slaapkamerweb
Loskade 4
7202 CZ Zutphen
info@slaapkamerweb.nl
www.slaapkamerweb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven