Configurator geeft realistische kijk op hoe het er uit komt te zien

Schakelaarprogramma krijgt exclusieve kleur

Gira heeft het schakelaarprogramma in een nieuwe, exclusieve kleur op de markt gebracht: Gira E2 mat zwart. Hiermee wordt het Gira System 55 uitgebreid. Tot nu toe was Gira E2 verkrijgbaar in edelstaal en thermoplast in de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium gelakt en antraciet. Nu heeft Gira naar eigen zeggen de wens van veel opdrachtgevers en architecten in vervulling laten gaan en biedt deze klassieker ook aan in het mat zwart.

Het volledige programma Gira E2 is verkrijgbaar in de vlakke inbouwuitvoering. Hier ligt het afdekraam slechts drie mm dik op de wand. Het Gira System 55 omvat naast schakelaars en wandcontactdozen nog andere elektronische componenten, bijvoorbeeld jaloezie-besturingsknoppen, data- en communicatie-aansluittechniek als ook functies van deurcommunicatie. 

Met de Gira designconfigurator krijgt u snel en eenvoudig een realistische indruk van hoe het schakelaarprogramma Gira E2 eruitziet in de werkelijke omgeving en of dit past bij de individuele woonstijl. Hiervoor maakt de ‘Live View’-modus van de designconfigurator gebruik van de camera van een smartphone of tablet. De varianten van Gira E2, en natuurlijk ook van de overige schakelaarprogramma's, kunnen vervolgens worden gecombineerd met geselecteerde functies. De Gira designconfigurator kan online worden opgeroepen en is als gratis app verkrijgbaar voor mobiele apparaten met iOS en Android.

Meer informatie:
Gira
info@gira.de
www.gira.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven