Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Terrasverwarming voorzien van waterbestendige luidsprekers

Outdoorfabrikant Heatsail presenteert twee ontwerpen op Design District

Het Belgische bedrijf Heatsail is een outdoor-fabrikant, gespecialiseerd in terrasverwarming.  Alle producten worden ontworpen en gemaakt in België. Tijdens Design District Rotterdam, dat van 5 tot en met 7 juni plaatsvindt, presenteert het bedrijf twee modellen terrasverwarming: Dome en Beem.



Het Dome ontwerp is een tijdloze lamp met verwarming op maat voor tuin of terras. De verlichting is uitgerust met een innovatieve infrarood techniek en heeft een laag verbruik en geen CO2 uitstoot. De staande modellen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes. De Dome is ook als hanglamp aan het plafond of voorzien van een muursteun beschikbaar. De lampen zijn standaard verkrijgbaar in zwart of wit en optioneel in alle RAL kleuren. Alle Dome lampen zijn roestvrij en weerbestendig en eventueel uit te rusten met waterbestendige luidsprekers die in de voet van de lamp worden verwerkt.

Ontwerp Beem is speciaal ontworpen voor een overdekt terras. De lamp biedt verlichting, verwarming en koeling in één. Het model is strak vormgegeven en is in drie maten beschikbaar. In de langwerpige lamp zitten verlichtingsarmaturen en infrarood elementen verwerkt. Beem is verkrijgbaar in champagne- of antraciet kleur. De serie kan worden uitgerust met een mistmaker welke voor verkoeling zorgt, doordat water verneveld wordt. Ook de Beem-serie is roestvrij en weerbestendig.

Heatsail is te vinden op Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam in Hal 3 stand V48. 

Meer informatie:
Heatsail
Waesdonckstraat 1 
2640 Mortsel (België)
info@heatsail.com
www.heatsail.com

Publicatiedatum: