Via mobiele telefoon of tablet worden objecten zichtbaar in elke ruimte

'Creëer een oneindige showroom waarin ieder meubelstuk live is te ervaren'

Augmented Reality (afgekort AR) is een interactieve beleving waarmee je digitale objecten, zoals bijvoorbeeld banken, stoelen, tafels, bedden, lampen en schilderijen, kunt plaatsen in een echte omgeving. "Via een mobiele telefoon of tablet wordt met onze app de objecten zichtbaar in elke ruimte. Je kunt vanuit iedere hoek het product levensecht bekijken en inzoomen tot op het kleinste detail", laat een woordvoerder namens Sticky Lock weten.

Het bedrijf is een onafhankelijke Nederlandse studio die concepten creëert, apps en games ontwikkelt en implementeert of publiceert.
"AR voor de meubelbranche is op verschillende manieren in te zetten. Ondersteun uw retailers door hun onze AR app aan te bieden. Creëer een oneindige showroom waarin ieder meubelstuk in alle mogelijke configuraties live is te ervaren. U heeft uw meubel werkelijk in elke gewenste kleur en opstelling tot uw beschikking."

'Ook bestaat de mogelijkheid uw producten letterlijk uit een magazine of website te laten springen door middel van onze AR Scanner. De consument plaatst met onze app het meubel vanuit de brochure, reclamefolder of website zo thuis in de gewenste kamer."

"Zet AR in bij uw productieproces, laat nieuwe ontwerpen eerst visualiseren en verkort hiermee het ontwikkelingsproces. Ook kunt u de app aanbieden aan de consument. Zij kunnen meubelstukken ervaren in hun eigen omgeving. Welk schilderij staat het best boven de bank, welke gordijnen komen het best tot hun recht? De mogelijkheden zijn eindeloos. Overtuig je klanten met een zeer prikkelende/dynamische gebruiks- en aankoopervaring!"

Benieuwd wat Sticky Lock voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact via tel. 020 894 6434 of stuur een mailtje naar info@stickylock.com

Meer informatie:
Stickylock
info@stickylock.com 
www.stickylock.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven