Collectie geïnspireerd op culturele erfgoed van Middellandse Zee

Candia presenteert The Heritage Collection

Beddenfabrikant Candia heeft The Heritage Collection gepresenteerd. Dit is een premium assortiment bedden, geïnspireerd op het culturele erfgoed van de Middellandse Zee. De bedden zijn vernoemd naar Unesco erfgoedlocaties die afstammen uit het Romeinse tijdperk. "Een eerbetoon aan de oorsprong en de herinneringen aan de Middellandse Zee", laat een woordvoerder van Candia weten. 


 
De collectie omvat tien bedden, die door verschillende designers zijn ontworpen. Geïnspireerd op de afbeeldingen, de kleuren, het licht en de erfenis van tijdloosheid, die de Middellandse Zee uitstraalt. Ieder bed draagt een naam van een stad of gebied, die de klant meeneemt op reis naar vroegere tijden. "De esthetische aantrekkingskracht van de bedden rust in het ontwerp en het gebruik van de natuurlijke materialen. De passie en technische vaardigheid van mediterrane vakmensen, die de bedden nog volgens eeuwenoude ambacht handmatig maken, zorgen voor comfort", vervolgt Candia. 

De collectie omvat naast bedden ook diverse nachtkastjes, passend bij de stijl van de exclusieve bedden. 

De producten van Candia worden in eigen fabriek van 8.000 m² in Griekenland geproduceerd. Er zijn meer dan 120 specialisten werkzaam bij de beddenfabrikant.   

Meer informatie:
Candia Strom
info@candiastrom.nl
www.candiastrom.nl
 
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven