'Online kan eigen hanglamp gecreëerd worden dankzij 3D-printtechniek'

Signify lanceert Philips MyCreation project

Signify (voorheen Philips Lighting) maakte op de Internationale Dag van het Licht de lancering bekend van het pilotproject Philips MyCreation. Dankzij Philips MyCreation kan online een eigen hanglamp gecreëerd worden dankzij de nieuwste 3D-printtechnieken. "Met slechts een paar muisklikken kies je de vorm, de grootte, de kleur, de textuur en het patroon van je persoonlijke en duurzame lamp. Bovendien doorstaat deze lamp ook de circulaire toets: de gebruikte materialen zijn voor 100% recyclebaar", vertelt Mark van Zon, leader consumer Benelux bij Signify.

Er is keuze uit twee kenmerkende series: Originals of Doubles. De Originals hebben zachte vormen die tot leven komen door de prachtige materialen en patronen. De binnenkant geeft een heel ander gevoel dan de buitenkant, ook al is het hetzelfde materiaal. Met de Doubles serie kunnen zowel de binnen- en buitenkant helemaal los van elkaar ontworpen worden en zo verschillende combinaties gemaakt worden. Mix & match kleuren, patronen en vormen.


Original serie.

Momenteel loopt Philips MyCreation als een proefproject in Nederland en België, met productie in Nederland. “We verwachten een succesvolle pilot waarna we de propositie verder zullen uitbouwen zodat de klant nog meer keuzevrijheid krijgt”, besluit van Zon. 


Double serie.

Benieuwd hoe deze hanglampen er in het echt uitzien? Vanaf 3 juni hangen ze in de Doppio Espresso vestigingen: Amsterdam (Kinkerstraat), Utrecht (The Wall), Den Bosch, Groningen, Den Haag en Rotterdam (Wytemaweg).

Meer informatie:
Signify
Boschdijk 525
5621 JG Eindhoven
www.signify.com
www.philipsmycreation.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven