Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanimex Design introduceert gekleurd keramiek

Sanimex Design breidt het assortiment uit met gekleurd keramiek. Vanaf heden zijn wandclosets, wastafels, opzetkommen etc. in verschillende kleuren beschikbaar. "We leveren onder andere de merken Olympia, Horganica en Vitruvit. Een set is bijvoorbeeld compleet te maken met de kranen van Giulini", laat Eelke Keersemaker van Sanimex Design BV weten. 

De sanitaire groothandel Sanimex Design levert vooral Italiaans designsanitair. De naam Sanimex staat voor sanitairimport en -export. De meeste producten koopt Eelke in Italië en in mindere mate in Griekenland en China. Nederland is zijn grootste afzetgebied, direct gevolgd door België. Omdat de Zeeuw erg hecht aan design, heeft hij dat woord achter Sanimex geplaatst. "Ik ga altijd voor design en kwaliteit. Daarnaast let ik altijd op het onderscheidende vermogen. Als een andere groothandel in Nederland het verkoopt, dan wil ik het niet in mijn assortiment hebben. Ik voer producten alleen als ik het alleenrecht heb”, geeft Eelke aan.

Het assortiment van Sanimex Design telt tien merken: Giulini, Olympia, Arblu, Tender Rain, Vitruvit, Urbi @ Orbi, Tece!, San Swiss, Horganica en het eigen label Njoy. Eelke heeft dan ook een voorliefde voor Italiaanse producten, die volgens hem "qua kwaliteit echt niet onderdoen voor Duitse", zo liet hij eerder in een interview met Wonen360 weten.

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com

Saniadvies.nl
www.sani-advies.nl