Leveranciers en ondernemers wisselen kennis en ervaring uit

Eerste DGN beurs in Hoevelaken

Vandaag, maandag 20 mei vindt in de beursruimte in Hoevelaken de eerste DGN beurs plaats. Op deze middag en avond komen leveranciers, ondernemers en hoofdkantoor samen om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van inkoop, marketing, formule, finance en retailmanagement. Volgens de organisatie een bijzonder interessant moment.

DGN retail is de grootste serviceorganisatie voor zelfstandig doe-hetzelfondernemers in Nederland. Sinds juli 2017 omvat DGN retail de formules Hubo en Multimate, met 243 aangesloten ondernemers door heel Nederland. De serviceorganisatie is onderdeel van Euretco, gevestigd in Hoevelaken en telt ca. 45 medewerkers.
DGN retail is professioneel actief in de doe-het-zelfbranche en biedt haar aangesloten ondernemers een pakket aan diensten ter ondersteuning van haar winkelformules. Dit houdt onder andere in: actuele assortimentsamenstellingen, collectieve inkopen, het voeren van een prijspolitiek met gunstige winstmarges, uitbreiding van het marktaandeel, het onderhouden van actuele automatiseringsactiviteiten en het leveren van informatie omtrent opleidingen en bedrijfsvoering. De organisatie profileert zich op maatschappelijk verantwoorde wijze en heeft als doelstelling de zakelijke belangen van haar ondernemers optimaal te laten renderen.

Meer informatie: www.euretco.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven