Nieuwe wandverlichting Lightmaker Studio

De Canadese Lightmaker Studio introduceert op ICFF 2019 (International Contemporary Furniture Fair, die nog tot 22 mei plaatsvindt), een aantal nieuwe muurlampen. Deze betreffen de Parallel Sconce, de Edie Sconce, de Betty Sconce en de Sweetie Sconce.

De Parallel Sconce is een muurlamp bestaande uit glazen kappen op een framewerk van brons. De combinatie van materialen en het ontwerp zorgen voor een grotere schaal en meer aanwezigheid van de lamp.


Model Parallel door Lightmaker Studio 

De Edie Scone heeft een wat meer bescheiden uiterlijk op basis van met de hand geblazen glaswerk. De lamp behoudt ondanks de minder opvallende vormgeving een fris en modern uiterlijk.


Model Betty Sconce

De Betty Sconce is een al wat ouder ontwerp, die voor 2019 een nieuwe versie heeft gekregen. De Betty Sconce heeft ronde vormen, die zijn geïnspireerd op klassieke ontwerpen van het midden van de vorige eeuw. De lamp is zowel met doorzichtige glazen als met deels niet doorschijnend glaswerk verkrijgbaar.


Model Sweetie

De Sweetie Sconce is geënt op vroeg modernisme. De wandlamp heeft een combinatie van levendige kleuren en basale vormen. Sterke verhoudingen binnen de creatie vormen een contrast met het ondoorzichtige en met de hand geblazen glas.

Meer informatie:
De Lightmaker Studio
www.lightmakerstudio.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven