Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Printspecialist CRE8 houdt 3 juni informatiedag in de Woonindustrie

Interieurontwerpers en -stylisten kunnen nu ook exclusieve producten onder eigen label aanbieden

Printspecialist CRE8 gaat zijn diensten specifiek aanbieden aan interieurontwerpers en -stylisten. "Uitgangspunt is dat deze creatieven hun klanten nog beter kunnen bedienen wanneer ze ook exclusieve producten onder eigen label kunnen aanbieden", laat Jorien Jansen namens Cre8design weten.

Je eigen foto's, illustraties of collages in je interieurontwerpen: because it's in the details.

"Met een herkenbare stijl - het zogenaamde ’eigen handschrift’ - kunnen ook kleinere bedrijven en zzp’ers een sterk eigen merk creëren. Dat gaat het best als zij zich volledig kunnen toeleggen op de creatieve kant. Voor alle andere zaken kunnen zij een beroep doen op CRE8: advies bij productontwikkeling, zorgvuldige productie, mooie, branded verpakkingen en verzending naar de eindklant. Uiteraard met de bedrijfsnaam en -adres van de ontwerper als afzender, want zo bouw je een merk op."

Sfeerbepalend: wanddecoratie maakt je interieurontwerp áf.

Voor de creatieven betekent dit, dat zij zonder zorgen hun merk kunnen opbouwen. "Ze hoeven niet te investeren of een voorraad aan te houden en er is geen verplichte afname. En, niet onbelangrijk: ze bepalen zelf de verkoopprijs en daarmee de marge", licht Jorien toe.
Behang, wanddecoraties en -panelen, tafels van glas of hout, douchewanden, deuren etc. "CRE8 is voor interieurontwerpers een betrouwbare en deskundige partner. Want ook als je bijzondere producten wil ontwikkelen - een kamerscherm misschien, of een bedrukt plafond - denkt CRE8 met je mee. Van privé woning tot hotelketen!"

Behang met jouw handschrift.

Woonindustrie
Voor ontwerpers die hun eigen collectie willen ontwikkelen organiseert CRE8 op 3 juni een informatiedag in de Woonindustrie.
•   Maandag 3 juni vanaf 11 uur
•   De Woonindustrie, showroom 2B005
•   Symfonielaan 1, Nieuwegein
Aanmelden of meer informatie? Mail marloes@printingambitions.com

Printing ambitions is het motto van het printbedrijf CRE8, dat innovatie en creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. CRE8, gevestigd in Duitsland, net over de grens met Enschede, levert onder meer prints voor interieurbouw, signing en exposities en produceert wanddecoratie; het eigen label Wandkraft wordt verkocht in woonwinkels in Nederland en Duitsland. CRE8 zet ambities om in een tastbaar product.

Meer informatie: www.printingambitions.com

Publicatiedatum: