Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Aubel Coenen Slapen BV uit Geleen viert honderdjarig bestaan

Beddenspeciaalzaak wordt Hofleverancier

Begin 1900 trok de aanleg van de vierde Staatsmijn Maurits niet alleen welvaart en inwoners naar Geleen. Een echtpaar met ondernemersgeest, te weten Sjeng van Aubel en Truus Coenen vestigden zich ook in Geleen met een winkel in koloniale waren genaamd Aubel Coenen. Dit was het begin van een familiebedrijf dat zich door de jaren heen staande heeft weet te houden. Ook in onzekere jaren zoals tijdens de oorlog en na de sluitingen van de mijnen. Iedere generatie schroomde niet om veranderingen in de markt aan te pakken en te zien als kansen voor de toekomst.
Zo besta je 100 jaar, reeds vier generaties lang.

Zijne Majesteit, Koning Willem Alexander heeft besloten om Van Aubel Coenen Slapen BV het Predicaat Hofleverancier toe te kennen. "Dat geeft ons het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier', iets waar we enorm trots op zijn!", laat een woordvoerder van het jubilerende bedrijf weten.

Gouverneur Theo Bovens overhandigde afgelopen vrijdag de oorkonde die bij dit predicaat hoort aan de directie van Van Aubel Coenen Slapen BV, dat 'alle producten' voor de slaapkamer in huis heeft, zoals bedden, (opleg)matrassen, bedbodems, bedtextiel, kussens en dekbedden, slaapkamerkasten, commodes en nachtkasten. Het speciaalzaak heeft merken als Auping, Pullman, Eastborn, Ergosleep, M-Line, Nolte, Curem, Rauch, Sylvana, Beddinghouse en HNL Bedlinnen.

Meer informatie:
Aubel Coenen Slapen BV
Gardenz Boulevard
Egelantier 17
6163 RB Geleen
T: 046-4748444
info@aubelcoenen.nl
www.aubelcoenen.nl