Formule Manager Angela van Dongen spreekt op TrendZ Najaar 2019:

'Is de bouwmarkt de nieuwe interieurwinkel?'

Zoals eerder gemeld, geeft beursorganisator Easyfairs op TrendZ Najaar 2019 een vervolg aan het Kenniscentrum met een TrendZ Café op de benedenverdieping en een TrendZ Experience op de bovenverdieping. De eerste sprekers die het podium betreden in het TrendZ Café waren al bekend gemaakt (Mark Zwartkruis en Gaby van Gestel), als derde is Angela van Dongen uitgenodigd. Zij is Formule Manager Hubo & Decorette bij Euretco B.V.

Inzet: Angela van Dongen, Formule Manager Hubo & Decorette.

Op 28 maart 2019 werd bij Hubo Zutphen de eerste Hubo HOMED geopend, het nieuwe shop-in-shop concept binnen de woningtextiel branche voor doe-het-zelf ondernemers. Met dit concept kunnen Hubo ondernemers hun klanten, naast totaaloplossingen voor iedere klus, nu ook totaaloplossingen voor ieder interieur aanbieden. Is de bouwmarkt hiermee de nieuwe interieurwinkel? Waarom ontwikkelt de markt zich deze kant op? Angela van Dongen spreekt haar visie uit met betrekking tot dit verschijnsel en neemt de retailer mee in de ontwikkelingen en drijvers binnen de doe-het-zelf branche. Daarbij gebruikt ze Hubo HOMED als casestudy. Deze interessante en prikkelende sessie is op maandag 26 augustus 2019 van 14.45 tot 15.30 uur bij te wonen.

Deelname aan programma gratis
Alle presentaties en workshops in TrendZ Experience en TrendZ Café zijn gratis bij te wonen. "Er zitten nog meer namen aan te komen. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden of in te schrijven voor een sessie. We adviseren iedereen wel om op tijd aan te schuiven, want vol is vol. We hopen binnenkort de volgende reeks namen bekend te maken”, zegt Fernande Brand, Marketing Coördinator van TrendZ.

De aankomende editie van TrendZ Najaar is te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem, eenvoudig te bereiken via de A15 en A27.

Voor meer informatie: Trendz Najaar


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven