'Elke kamer heeft een eigen look en feel gekregen'

vtwonen richt kamers in op strand Zandvoort

vtwonen heeft op het Zandvoortse strand drie unieke strandkamers ingericht. Direct naast strandpaviljoen vtwonen@Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen en helemaal in vtwonen stijl ingericht.

Elke strandkamer heeft een eigen look en feel gekregen. "Uiteraard ‘basic chic’ omdat dat zo past bij de basis van vtwonen: beton, hout, zwart, grijs en wit zijn de ingrediënten in deze kamer. De tweede strandkamer ‘balance’, ademt het Oosterse zen-gevoel met een donkere vloer, warm grijze wanden en goudkleurige elementen. Derde strandkamer ‘blush’ is zacht en zwoel met aaibare stoffen en een zachte uitstraling", laat een woordvoerder van vtwonen weten. 
In de drie strandkamers liggen vloeren van vtwonen en staan bedden van Swiss Sense met vtwonen beddengoed. De badkamers zijn ingericht met vtwonen sanitair, kranen en tegels. 

"Met verrassende stylingelementen en een basic, beachy look toverde het stylingteam de vtwonen strandkamers om tot een heerlijke relaxplek. Blijer kun je mij niet maken: wakker worden op het strand met uitzicht over de zee. En dat in die heerlijke vtwonen sfeer”, vertelt Nicolette Fox, hoofdredacteur vtwonen.

"In het naastgelegen strandpaviljoen, waar je naast ontspannen en lekker eten ook nog eens goed kunt werken, hebben de makers van vtwonen en Ajuma een bijzonder interieur gecreëerd. De inrichting heeft onze typische vtwonen-basic-met-een-twist sfeer: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen. Daarnaast is de wifi goed, de koffie nog beter en heb je trek, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten met een Aziatische bite, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat", vervolgt Fox.
Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Het beste van twee werelden komt dit zomerseizoen wederom bij elkaar: onwijs lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen”.

Meer informatie:
Ajuma
vtwonenstrandkamers@ajuma.nl 
www.vtwonen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven