Tijdens Design District in de Van Nelle Fabriek

Lande introduceert flexibel keukensysteem

Op Design District dat van 5 tot en met 7 juni zal plaatsvinden in Rotterdam zal Lande voor het eerst het flexibele keukensysteem Zok presenteren; het nieuwe modulaire, losstaande keukensysteem van Lande. Deze bestaat uit een stoere, robuuste tafel welke uitgebreid kan worden met lades en diverse inbouwapparaten. 

Naast de Zok presenteert Lande ook de Spinner High barkruk. De Spinner High is de grote broer van de kleine Spinner uit de Lande collectie. Beide zijn ontworpen door Nederlands design talent Nic Roex.
Daarnaast wordt in Rotterdam de Dock countertafel voorgesteld. Dit is de 90 cm hoge variant van de Dock tafel. Aan de Dock countertafel kan plaatsgenomen worden op in hoogte verstelbare barkrukken zoals de Spinner High.  

Tevens zal Lande tijdens Design District ook enkele onlangs gelanceerde meubels presenteren op het hoogste punt van de Van Nelle Fabriek: Flatlands, Pico, Petram en Rondo.

Design District vindt plaats van 5 t/m 7 juni in de Van Nelle Fabriek. Lande is te vinden op stand V80 (in de Tearoom van de Van Nelle Fabriek).  

Meer informatie:
Lande
Van Leeuwenhoekweg 20
5482 TK Schijndel
info@lande.eu
www.lande.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven