Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgebracht ter ere van 100-jarig jubileum sanitairbedrijf

Nieuwe versie van oude favoriet

Ter ere van het 100-jarig jubileum brengt het Zweedse keuken- en sanitairbedrijf Vedum Kök & Bad een nieuwe versie uit van een moderne designklassieker. Het gaat om de serie wastafelmeubels Flow, die nu ook in de breedte van 120 cm verkrijgbaar is en is uitgevoerd met bijzondere zwarte details. Naast onderkasten van zwart essen is er een bijpassende spiegel, Roxen, die een matzwart dun metaalprofiel heeft en ronde hoeken. Mengkraan Ringo en hanglamp Dala maken het plaatje compleet.

Flow is een van de moderne designklassiekers van Vedum, die een jaar of tien geleden werd ontworpen door Jesper Ståhl. De serie is nog steeds actueel met de strakke lijnen en wastafels van Top Solid, wat bij de introductie van de serie tien jaar geleden nieuw was op de Scandinavische markt.

Vedum Kök & Bad is het grootste Zweedse familiebedrijf in de keuken- en sanitairbranche. Eigenaars zijn de gebroeders Magnus en Niklas Efraimsson. Het bedrijf heeft 460 werknemers en een jaarlijkse omzet van ongeveer 78 miljoen euro. De fabriek en het hoofdkantoor zijn nog steeds gevestigd in het Zweedse plaatsje Vedum, waar alles 100 jaar geleden begon.

Meer informatie:
Vedum
info@vedum.se
www.vedum.se 

Publicatiedatum: