Nieuwe collecties van Poliform

Het Italiaanse Poliform heeft enkele nieuwe collecties gelanceerd. Onder de nieuwe meubelen bevinden zich de Bellport-collectie, de Creek-collectie en de Jane Lounge-stoel.

Bellport van de ontwerper Jean-Marie Massaud is een collectie aan bankstellen, die doen denken aan de opgewekte sfeer van de gelijknamige stad op Long Island. De collectie bevat naast sofa’s ook leunstoelen en voetenbanken, waarmee Bellport als een veelzijdige collectie oplossingen heeft voor elk interieur.


Bellport collectie van Jean-Marie Massaud

De Creek-collectie is eveneens van de hand van Jean-Marie Massaud. Deze collectie omvat een aantal koffietafels in strakke vormen. De tafels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen en kleuren, variërend van marmer met een bruin-metalen frame voor een meer sobere indruk tot gerookt glas met champagnekleurig metaal voor een meer minimalistisch uiterlijk.


Strakke koffietafels uit de Creek-collectie

Jane Lounge is een fauteuil van Emmanuel Gallina. De stoel heeft een lage, diepe zitting met een uitgerekte rugleuning voor extra comfort. De stoel kan worden gestoffeerd met een aantal textiel- en leersoorten, die zowel verwijderbaar als niet verwijderbaar met de stoel kunnen worden gecombineerd. Ook heeft de Jane Lounge een bijpassende voetenbank.

Kensington van Jean-Marie Massaud is een eettafel op basis van een oppervlak van steen of marmer en brede poten van gekromd metaal. Voor heet materiaal van het tafelblad zijn verschillende opties aan steen, zoals bianco carrara, grigio stardust, calacatta oro of sahara noir.


De Kensington-eettafel van Jean-Marie Massaud

Poliform staat met name bekend om zijn luxueuze inloopkasten. De kasten worden continu verrijkt met nieuwe esthetische en functionele kwaliteiten voor een verbeterde gebruikerservaring. Vanaf mei van dit jaar zullen de inloopkasten verkrijgbaar zijn met nieuwe componenten, accessoires en technische verbeteringen. Showcase van Rodolfo Dordoni is een nieuw ontwerp voor hangende lades, waarbij gebruik wordt gemaakt van een plaat van gerookt glas om zo beter de inhoud te kunnen laten zien. Ook zijn de inloopkasten nu verkrijgbaar met geïntegreerde LED-verlichting, luchtfiltersystemen tegen stof of draadloze oplaadstations.

Meer informatie:
Poliform
www.poliform.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven