De serie bestaat uit spiegel-gepolijste chroom- en acrylschijven

Lee Broom wint Best Lighting Award

Productontwerper Lee Broom heeft de ‘Best Lighting Award’ gewonnen tijdens de ELLE Deco International Design Awards (EDIDA) van 2019. Broom won deze prijs voor de Eclipse lichtcollectie.

De Eclipse serie bestaat uit spiegel-gepolijste chroom- en acrylschijven en heeft een sculpturaal silhouet met een mobielachtige kwaliteit die in elke hoek verandert. De schijven, ondersteund door een gepolijste basis, draaien negentig graden om de diffusie van licht te hellen en meerdere silhouetten te onthullen. De serie bestaat uit een hanglamp, gelaagde kroonluchter, tafellamp en oppervlaktelicht.


Lee ontving de prijs van Thuy Duong Nguyen, Managing Editor van ELLE Deco Vietnam.

De Eclipse collectie heeft nu vier awards gewonnen sinds de release, inclusief ‘Best in Show’ tijdens de New York Design Week 2018, ‘Best Lighting 2019’ tijdens de ELLE Deco British Design Awards, en de lichtverzameling van het Observatory won de eerste plaats in de Euraziatische Awards van 2019.

Een van de meest gerenommeerde designprijzen in de branche, de EDIDA’s, is een prestigieuze internationale ceremonie waarbij alle 25 hoofdredacteuren van ELLE Deco over de hele wereld de prestaties van ’s werelds beste ontwerpers in 13 categorieën erkennen.

Meer informatie:
Lee Broom
info@leebroom.com
www.leebroom.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven