Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De bewuste knipoog naar de art deco periode kun je niet missen"

Designer creëert moderne bijzetter voor Pode

Designer Roderick Vos heeft een fascinatie voor materialen. Voor Pode maakte hij al producten in leer, stof, hout, glas en metaal. In het recente ontwerp Bayan gebruikte hij een nieuw materiaal. De moderne bijzetter Bayan is van top tot teen vervaardigd uit keramiek. "De bewuste knipoog naar de periode van art deco kun je haast niet missen. De vermenging van organische en geometrische lijnen, de glazuurkleuren die met elkaar versmelten, ze zijn heerlijk herkenbaar", laat een woordvoerder van Pode weten.

Bayan is in drie verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, die ook tijdens de hoogtijdagen van de art deco populair waren: roze en rood zijn gecombineerd met een antraciet kleur en groen met brons.
De bijzetter wordt met de hand gegoten in een gipsen mal en is volgens Pode daardoor 'een ode aan een bijna verloren ambacht'. Dat maakt elke Bayan uniek. Van dichtbij zie je kleuraccenten, die bij geen tafeltje hetzelfde is.

Meer informatie
Pode
www.pode.eu

Publicatiedatum: