Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met M-INT Interieurarchitectuur

Lamett tovert kiosk Kortrijk om tot bos

Parketproducent Lamett heeft Kiosk Kortrijk omgetoverd tot bos. De Kiosk is een toplocatie in het centrum van Kortrijk, dat iedere maand ter beschikking gesteld wordt aan een regionaal bedrijf. Deze bedrijven kunnen er een innovatieve presentatie opzetten van hun producten of diensten in samenwerking met een ontwerper. De matching tussen bedrijf en ontwerper wordt gedaan door Designregio Kortrijk.  

In de Kiosk presenteert Lamett de Carcassonne collectie: een nieuwe parketcollectie in samenwerking met M-INT Interieurarchitectuur. Carcassonne is een originele, verouderde parketvloer gemaakt uit eik van 200 jaar oud. 

M-INT bestaat uit het duo interieurarchitecten Hanna Meskens en Pieter-Jan Vandenbulcke. "Hanna en Pieter-Jan maken doordachte ontwerpen die gelukkig maken, klanten en talent aantrekken, productiviteit verhogen, en dat alles volgens een esthetische stijl die past bij de persoonlijkheid, branding of bedrijfscultuur van de klant", vertelt een woordvoerder.
Voor Lamett ontwierpen ze een presentatie waarop ze de Carcasonne collectie op een totaal andere manier laten zien aan de passanten op de Graanmarkt. Niet zomaar als vloeren, maar als de verbeelding van de Lamett slogan: 'Close to Nature'.
De Kiosk werd omgebouwd tot een bos waarin het parket terugkomt als heuse bomen in de drie verschillende uitvoeringen (black, blanco en natural).

Meer informatie:
Lamett
Ter Donkt 2
8540 Deerlijk
info@lamett.eu
www.lamett.eu

M-INT Interieurarchitectuur
info@mintarchitecten.nl
www.mintarchitecten.nl 

Publicatiedatum: