Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karwei gaat samenwerking aan met Google Home en Assistent

De doe-het-zelf-keten Karwei heeft de samenwerking aangekondigd met Google Home en Google Assistent. De integratie wordt voorlopig nog als experiment gezien. Klanten van de winkel hoeven alleen “Hey Google, praat met Karwei” in te spreken om verschillende opties te horen.

''Omdat ruim veertig procent van de klanten op onze website zoekt naar openingstijden en acties leken deze twee onderwerpen het belangrijkste om in de integratie mee te nemen. Het onderdeel waarin klanten advies kunnen krijgen over verlichting is een voorbeeld van hoe klanten met behulp van stemtechnologie tot een productadvies kunnen komen. Als het experiment een succes is, gaan we de Voice Assistent uiteraard verder uitbreiden'', aldus Karwei. 

De bouwmarkt vervolgt: ''Het is ontzettend belangrijk om relevant te blijven voor klanten. Voice is een nieuw kanaal waar veel van onze klanten zich bevinden. Met de Karwei Voice Assistent kunnen we hen bereiken en optimaal bedienen. Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe kanalen en innoverende manieren om onze customer journey uit te breiden. Ook was de introductie van Google Home in Nederland en de Nederlandse Google Assistent een mooi startschot om ons te verdiepen in de stemtechnologie en hoe deze innovatie onze klanten kan ondersteunen bij hun klantenreis.''

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: