Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Afspraken voor verantwoorde productie van natuursteen in risicolanden

Brachot-Hermant zet schouders onder Trustone

Afgelopen week ondertekende Beltrami/Brachot en Stoneasy.com (onderdelen Brachot-Hermant Group) - samen met de voltallige Benelux Federatie van Natuursteengroothandels (kortweg FEBENAT) - het Trustone convenant in aanwezigheid van Minister-president van de Vlaamse Regering Geert Bourgeois.

Trustone is een Vlaams-Nederlands initiatief waarbij overheden, vakbonden, ngo's en de natuursteensector afspraken maken voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen uit risicolanden zoals India en China.

Voor de Brachot-Hermant Group is duurzaam ondernemen echter geen nieuw gegeven. Bram Callewier, General Manager Stoneasy.com (onderdeel van de Brachot-Hermant Group), engageert zich zelf al meer dan 10 jaar voor duurzame handel. Een aantal lokale projecten - met het oog op maatschappelijk en sociale duurzaamheid - werden de voorbije jaren gerealiseerd. 

Bram was bijgevolg zeer nauw betrokken bij de onderhandelingen die hebben geleid tot de oprichting van Trustone.

Trustone staat niet alleen open voor directe importeurs maar ook voor indirecte importeurs zoals bouwmaterialen, natuursteenverwerkers en aannemers actief in wegenbouw met als doel om ook de eindconsument te bereiken.

Meer informatie:
Beltrami/Brachot
info@beltrami.be 
www.beltrami.be 

Publicatiedatum: