Floorhouse wint eerste USFloors – COREtec® Award 2018 België

CEO Raf Bahbout: "Klanten willen oplossingen, vloeren passend bij de gezinssituatie"

Floorhouse heeft de 'USFloors - COREtec® Award 2018 België' gewonnen. Het is de eerste keer dat deze onderscheiding is uitgereikt. We leggen Raf Bahbout (zie foto), één van de twee zaakvoerders van genoemde speciaalzaak met vijf vestigingen, een aantal vragen voor.

Wat betekent het voor FloorHouse om uitgeroepen te worden tot beste verkooppunt van COREtec® in 2018 in België?
"Een mooie beloning en erkenning voor het ganse salesteam dat super gemotiveerd is om elke klant te overtuigen van de unieke en uitstekende troeven van de COREte®c-vloeren. Bijkomend, merk ik dat dit een enorme trigger is om ervoor te zorgen dat ook volgende jaar deze award op de kast van FloorHouse zal prijken."

Waarvan zijn jullie met name zijn gecharmeerd als het gaat over de producten van COREtec®:
"COREtec®, in tegenstelling tot de meeste andere Rigid-vloeren, biedt uitzonderlijke technische garanties. Combineer dit met een lifetime warranty en sterke decors en het product verkoopt zichzelf."

Wat vinden jullie van de nieuwe COREtec® visgraat collectie.
"Visgraat zit duidelijk terug in de lift. En ook hier hebben ze de meest gevraagde decors in deze collectie opgenomen. Een concept waarmee je verschillende variaties kan leggen en bovenop nog eens zeer eenvoudig qua installatie, zal ongetwijfeld een schot in de roos zijn."

Wat verklaart het succes van FloorHouse?
"We zijn een speciaalzaak in vloeren. We hebben de expertise en het aanbod van de speciaalzaak in combinatie met de laagdrempeligheid van een DIY-zaak. Vloeren worden door de klanten nog vaak gepercipieerd als investeringsgoederen en daarvoor gaat een groot deel van de klanten nog steeds liever naar een speciaalzaak dan naar een generalist. Vloeren zijn het enige product in ons gamma. En daarin excelleren we dan ook."

Waar ligt de kracht van de onderneming?
"Productkennis en vakmanschap in combinatie met een zeer breed gamma en een hoge servicegraad."

Wat beschouwen jullie van FloorHouse als belangrijke trends in de vloerenmarkt en hoe spelen jullie daar op in?
"Wij zien Rigid-vloeren als een echte game changer voor de markt van de vloeren. Zij zullen ongetwijfeld in sneltempo een groot deel van de laminaat- en LVT-markt naar zich toetrekken. Zeer snel hebben wij het grote potentieel van deze categorie juist ingeschat en hebben we hier zeer veel ruimte in de toonzaal en onze publiciteit aan gegeven."

Waar is vanuit klanten bijvoorbeeld veel vraag naar?
"Klanten willen vooral oplossingen. Vloeren die afgestemd zijn op hun specifieke gezinssituatie met een mooie en kwaliteitsvolle uitstraling."

Misschien nog uitdagingen voor de toekomst?
"Met Rigid-vloeren hebben we eindelijk ook een zeer sterk alternatief voor keramische tegels. We willen de komende maanden dit belangrijk segment van de markt dan ook intensief gaan bewerken en deze klanten overtuigen dat Rigid-vloeren meer en betere troeven dan keramische tegels hebben."

Meer informatie:
FloorHouse
Parket – Laminaat – Kurk – Vinyl
Boomsesteenweg 59
B-2630 Aartselaar
www.floorhouse.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven