Aporta vouwdeuren komt met een primeur op Architect@Work

Febe Houtekier: "Tot gisteren was onze productie beperkt tot vouwdeuren in kunstleder"

Experimenteren en innoveren. Daar staat Aporta voor, een bedrijf met 50 jaar expertise in het vervaardigen van "een ijzersterke woonoplossing", zoals ze het zelf verwoord. "Reeds drie generaties maken wij met passie onze authentieke vouwdeuren. Aangezien wij kwaliteit voorop stellen zijn wij steeds gericht op het verbeteren van ons product. Het vertrouwen in ons binnenwerk is op vandaag zodanig groot dat wij daarop 10 jaar garantie geven", stelt woordvoerster Febe Houtekier namens Aporta.

"Tot gisteren was onze productie beperkt tot vouwdeuren in kunstleder, maar trends evolueren en een nieuwe look drong zich op. Krachten werden gebundeld en een marktonderzoek werd opgesteld. Akoestiek is op vandaag een belangrijk gegeven, maar het oog wil ook wat. Wij willen investeren in deuren en wanden met een warm karakter, en hebben daarom besloten om onze deur uit te werken in stof.
Architect@Work kreeg de primeur, en onze missie lijkt geslaagd. De reacties die we krijgen zijn meer dan positief. Zeker in de professionele setting is er interesse.  Qua uiterlijk heeft ons product veel mee van een gordijn, wat opnieuw die warme en huiselijke sfeer teweeg brengt."

"Onze nadruk ligt op het multifunctionele gegeven. Het laat ons toe om ruimtes te gaan opsplitsen, alsook om ruimtes te gaan creëren. Waar onze deur zijn oorsprong vond in het bieden van een oplossing bij renovaties, merken we dat we een grote sprong vooruit gaan. Graag zien we onze deuren en wanden verschijnen in diverse nieuwe projecten.  

Ondertussen blijven wij verder experimenteren, en richten we ons op een continue verbetering van ons product", besluit Febe Houtekier.

Meer informatie:
Aporta vouwdeuren
Prins Albertlaan 65
8870 Izegem
T +32 (0)51 31 93 94
info@aporta.be
www.aporta-vouwdeuren.be
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven