Kristoff Ver Eecke van Triplaco spreekt van geslaagde beurs:

"In de pipeline zit een pak kwalitatieve leads, waarmee we onmiddellijk aan de slag kunnen"

Print Acoustics by Triplaco, specialist in de ontwikkeling en productie van akoestisch dempende panelen voor de beperking van nagalm in een ruimte, spreekt van een geslaagde tweedaagse beurs Architect@Work in Kortrijk, zowat de achtertuin van het bedrijf dat gevestigd is in Harelbeke. "In de pipeline zit een pak kwalitatieve leads, waarmee we onmiddellijk mee aan de slag kunnen. De toekomst zal uitwijzen hoe succesvol deze beurs echt was en daarvoor is een snelle en efficiënte opvolging cruciaal. Print Acoustics kijkt intussen al naar volgende beurzen", stelt General Manager Kristoff Ver Eecke.

"Een architect heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken", vervolgt Kristoff. "We weten echter uit ervaring, dat architecten wél nog tijd maken voor een bezoek aan Architect@Work. Het ‘product’ is intussen uitermate gekend en geliefd bij alle architecten, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte alleen maar met innovatieve producten kennismaken. Wij hadden meer dan honderd kwalitatieve gesprekken en merken dat architecten stalen en informatie vragen, wat toch bewijst dat ons product voor hen een toegevoegde waarde is en zo opgemerkt werd op een type beurs, waar innovatie centraal staat."

"De beurs was heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Print Acoustics. We stelden onze innovaties aan een gericht publiek van architecten, interieurarchitecten en professionelen voor."

Deze editie van Architect@Work werd uiteindelijk een nog groot succes voor Print Acoustics by Triplaco. Ze presenteerden er een nieuwe collectie. “Naar ons gevoel worden de architecten op de beurs het meest aangetrokken door de interieurtoepassingen, al is dat uiteraard iets wat alleen de organisatoren echt kunnen bevestigen,” stelt General Manager Kristoff Ver Eecke (zie foto).
“Verder zorgde onze aanwezigheid voor een ruimer draagvlak. En aangezien we met meerdere medewerkers op de stand aanwezig waren, konden we ook meer ‘klanten’ tegelijk ontvangen. De bezoekers aan een beurs hebben immers geen tijd te verliezen. Als ze niet direct iemand kunnen aanspreken, trekken ze verder en keren vaak niet meer terug.”

Kristoff Ver Eecke gaat verder: “We sloten de beurs af met heel wat kwalitatieve leads. Het komt er nu op aan om de vragen te behandelen. Naast informatieve gesprekken waren er immers ook gerichte contacten rond specifieke projecten die op korte termijn uitgevoerd kunnen worden. De toekomst zal uitwijzen hoe succesvol de beurs echt was.”Print Acoustics by Triplaco kijkt ook vooruit en bevestigt voor 2020 de interresse voor o.a. Architect@Work in Londen, Luxemburg en Rotterdam.

Meer informatie:
Print Acoustics by Triplaco
www.triplaco.be
www.printacoustics.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven