ZUMI stelde een aantal nieuwigheden voor op Architect@Work

CEO Tony Decavele tevreden over interesse nieuwe producten op beurs Kortrijk

Directeur Tony Decavele van ZUMI kijkt zeer tevreden terug op de getoonde interesse voor zijn nieuwe producten op Architect@Work, die vorige week donderdag en vrijdag in Kortrijk plaatsvond. 
ZUMI Light & Acoustics is een Belgische fabrikant gestart in 2016 met 30 jaar ervaring in de wereld van verlichting. Het portfolio groeit constant, het gamma kan toegepast worden in zowel residentiële omgevingen, kantoor, retail, hospitality en healthcare. De rode draad in de ZUMI producten is technologie en innovatie.

Eén van de successen bij ZUMI is de PLK spot. De mogelijkheden zijn nog verder uitgebreid in verschillende applicaties voor inbouw, opbouw, tracklight en als pendel. Er is nu een vloermodel beschikbaar met een marmeren voet in Bianco Carrara en Nero Marquina. Naast de bestaande kleuren, wit en zwart, is de PLK nu ook beschikbaar in goud, brons, forest en grijs. 

TUBB is een volledig nieuwe lijn van inbouw trimless, opbouw, track montage en semi-inbouw. Het betreft een tijdloos design met vele mogelijkheden aan lichtkleuren gaande van 2400 Kelvin tot 5000 Kelvin, speciale kleuren voor fashion, art en food. Voor de trimless uitvoering bestaat ook de oplossing met Tunable White (2700 Kelvin tot 6500 Kelvin) en PI-LED technologie (1800 Kelvin tot 16000 Kelvin + RGB). Voor de pendel uitvoering is geopteerd om een akoestische schijf toe te voegen vervaardigd uit 100% natuurwol, beschikbaar in 59 kleuren. De afwerking van de TUBB kan in wit, zwart, grijs, goud, brons en forest. De reflectoren zijn beschikbaar in 16° - 25° - 39° en 61° in zilver of goudkleur.

Akoestiek is een mooie meerwaarde geworden binnen het productengamma van ZUMI. "Eerst zijn we gestart met de verticaal en horizontaal hangende akoestische panelen die steeds op maat worden gemaakt volgens het project. Er kwam meer en meer vraag voor muur- en plafondmontage van akoestische panelen met en zonder verlichting", legt Tony Decavele (zie foto) uit. Deze werden op Architect@work voorgesteld in twee maatvoeringen namelijk 600x600mm en 600x400mm. "Deze kan ook als pendel verkregen worden. Heel sterk in het verhaal is de afwerking. Er zijn 3 mogelijkheden: afwerking met Ntgrate (geweven vinyl) in 2 kleuren, afwerking met Abet Laminati – keuze uit het volledige kleuren assortiment die bestaat uit meer dan 1000 mogelijkheden die ofwel geperforeerd worden of gegroefd. Een laatste mogelijkheid is met vilt – ook in 2 kleuren: grijs en beige." 

Verder werd ook de COPTER series uitgebreid met een onzichtbare adapter onder de naam Copter Intrack. De U-stone gemaakt uit natuursteen bestaat nu in lederen afwerking onder de naam U-leather.
Speciaal voor deze gelegenheid is een nieuwe catalogus gemaakt met een overzicht van alle nieuwigheden. Het boek voorzien van zwart en gele strepen verwijst naar een nieuw ARTBOOK die in de maak is met heel wat realisaties en nog meer nieuwe producten.

En last but not least, na de reeds ontvangen awards in Kortrijk, Londen en Parijs is ZUMI nu genomineerd in Monaco voor de MDO AWARD.


Meer informatie:
ZUMI
Oostendse Baan 22 
8470 Gistel
info@zumi.be
www.zumi.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven