Door Mirthe Janus

Interieurproject luxe, vrijstaande woning in Noord-Brabant

Jong interieurontwerpster Mirthe Janus heeft een luxe, strakke vrijstaande woning in Noord-Brabant ingericht. De woning is na aankoop van binnen helemaal gestript door Totaalbouw Schijndel tot alleen de vloeren, plafonds en dak nog stonden. Van daaruit is het opnieuw opgebouwd. De visie van de architect was om elke losse ruimte toch met elkaar te verbinden door middel van glas. Zo kun je vanuit de woonkamer, die het meest rechts in de woning ligt, helemaal doorkijken tot aan de fitness links. Mirthe Janus heeft vervolgens gezorgd dat de gehele inrichting één geheel werd, door de juiste indeling van de ruimtes en het combineren van de losse meubelen én materialen.  

Mirthe: ''Via Hoogzaad Wonen ben ik met de klant in contact gekomen. Ze waren bezig met een architect voor het exterieur en zo ben ik er voor het interieur bijgekomen om de indeling te bepalen van de losse ruimtes, lichtplan, meubels accessoires etc. De wens van de opdrachtgever was een moderne, strakke uitstraling.''  

De gietvloer van DRT Vloeren is op de gehele beneden verdieping doorgetrokken. De keuken en al het maatwerk is gemaakt door Ecker Interieur. Achter de lange kastenwand in de keuken schuilen ook nog een speelkamer en berging. Het ruim opgezette kookeiland is afgewerkt met een marmeren blad. Boven de houten eettafel hangen lampen van Tom Dixon waarin het strakke minimalistische interieur weerspiegelt. 

In de woonkamer kun je bij de openhaard wegdromen vanuit twee leren chaise lounges en de honderd meter diepe achtertuin in kijken. Achter deze zitjes bevindt zich nog een leren TV wand met hoekbank. 

De meubels komen via Living Home Interiors, raamdecoratie door Hoogzaad Wonen en accessoires via Pot en Vaas.

Meer informatie:
Mirthe Janus Interieurontwerp
info@mirthejanus.com
www.mirthejanus.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven